Dydensborg håndboldcup i april 2013 (Billedgalleri)

Fjelstervangs U –10 og U –12 spillere sluttede en god håndbold sæson af med at tage til håndboldbold Cup i Kerteminde, som blev afholdt i weekenden 13-14 April. Vi tog af sted fra Fjelstervang med 14 spillere, 3 leder og 4 biler. To af bilerne blev kørt af forældre, som havde sagt ja til at hjælpe med at køre spillerne til Kerteminde.

U –10 skulle spille 4 kampe om lørdagen. De vandt desværre kun en af kampene, men om aftenen fik de tildelt en FAIR PLAY POKAL, hvilket de var meget stolte over. For U –12 spillernes vedkommende skulle de spille 3 kampe om lørdagen, hvor de lige startede med at møde Danmarks Mestrene, så der kunne de ikke stille så meget op, men de kæmpede rigtig flot igennem alle tre kampe.

Lørdag aften var der diskotek for alle de spillere, der boede på skolen, og der kom de i snak med mange andre spillere, og de hyggede sig, lige til vi skulle sige godnat. Vi skulle tidligt op igen søndag, da U –12 skulle med en bus allerede lidt over 7, for at komme til Munkebo hallen, hvor de skulle spille kamp, for at se om de kunne gå videre, men de tabte desværre. U –10 spillede også søndag. Selv om de havde fået en af deres spillere over, som var blevet syg til kampene om lørdagen, tabte de desværre. Da spillerne havde været i bad, gik vi ned til byen i Kerteminde for at se på både og få en af deres berømte softice, vi hyggede os det sidste stykke tid, inden vi skulle tilbage og mødes med de forældre, der var kommet over for at hente os igen. Der havde også været nogle forældre og heppe på spillerne i løbet af weekenden. Det var rigtig dejligt, at vi havde havde sådan en god forældre opbakning til denne her Cup.

Charlotte.

Her er billeder fra weekenden:

Yderligere information

Denne side bruger Cookies, ved at klikke videre accepterer du brugen af disse

OK