Orientering fra købmandsbutikken

Vi har en købmandsforretning i Fjelstervang med venligt og dygtigt personale. Det skal vi jo gerne blive ved med at have.

Købmandsforretningen ejes af byen borgere. Når du skal ud at handle, så kom til Fjelstervang og gør dine indkøb. Hvis det, du mangler, ikke er på hylderne, så spørg personalet. Så kan det måske skaffes. Vil du gerne hjælpe købmandsforretningen med opfyldning, rengøring og gulvvask eller andet, så henvend dig til personalet i købmandsforretningen. Vi har fået en Facebook side. Gå ind og syntes godt om, så du kan se alle de tilbud og aktiviteter, der er i butikken. Siden hedder Fjelstervang Let-Køb.

Den 14. december holder købmanden ”Open By Night”, hvor der i tidsrummet 16.00-20.00 vil være nogle super gode tilbud i butikken, men der vil også blive bundet blomster/solgt blomster, blive solgt pandekager m.m. I tidsrummet kommer der til at foregå rigtig meget i butikken. Det er første gang butikken holder sådan en event, og vi glæder os til at se jer til eventen, men også generelt nede i butikken.

Vi glæder os til at se dig.

Glædelig jul og godt nytår.

Yderligere information

Denne side bruger Cookies, ved at klikke videre accepterer du brugen af disse

OK