Madlavning for børn

Målgruppe: 3. klasse til og med 16 år

Ansvarlige: Dorte Sørensen, Janus Frøslev, Charlotte Aagaard, Gitte Anneberg (der er altid 4 voksne pr. gang, under forudsætning af, at der er 12 børn)

Antal deltagere:maks. 12 deltagere, først til mølle tilmelding

Kursusvarighed: 2,5 timer (16-18.30), tirsdag i et 12 ugers forløb

Lokation: Hjemkundskabslokalet på Fjelstervang skole

Kursusbeskrivelse og formål: Holdet har til formål at lære børn og unge at få en sund madkultur ved at lave sunde hverdagsretter fra bunden i fællesskab med andre. Børnene skal lave alt maden selv med assistance fra voksne. Børnene introduceres til hvilken betydning kosten har for kroppen. Holdet er for alle, uanset kompetencer i et køkken, alle børn kan få en opgave i køkkenet uanset alder. Vi samarbejder med MIT kokkeri fra Århus, der er et madunivers, som giver inspiration til at lave god og sjov mad.

Forventninger til børn: Børnene skal møde op med godt humør og med respekt for køkkenet og dens farer, samt have lysten til at lave mad i socialt samvær med andre børn og voksne.

Kontingent: 500 kr., udover at børnene lærer at lave mad og deltage i køkkenet, får de udleveret egen kogebog og forklæde fra ”MIT kokkeri”.  

 

Yderligere information

Denne side bruger Cookies, ved at klikke videre accepterer du brugen af disse

OK